En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kamu ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

İçeriden hariçarı muhik itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir taçının küşade olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın bapsı esasta strüktürların mestur güvenlik kahramanlarıdır. Bu dokumalarda bulunanların yangın çıkışlarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son derece önemlidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Nitekim yangınlardan korunmak bâtınin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece âlâ ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek artışını getirmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış kapısı adına bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm Yangın Kapısı Fiyatları olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için yürekmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna ilişkilı olarak daha adi olmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik dal şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı muhtevain berenarı çalışmalevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page